Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2016 09:09 - Тайни програми подменят историята на планетата. Елитите се готвят за безсмъртие
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 2175 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Тайни програми подменят историята на планетата. Елитите се готвят за безсмъртие
    http://www.zahariada.c
image http://www.zahariada.com/

по актуални лекции на Ян Ван Хелзинг и Дейвид Айк

Произходът и развитието на човешката цивилизация не могат вече да се считат за напълно отгатнати мистерии. Най-новите научни открития, свързани с планетарните бед­ствия, определяни от цикличните явления, като промяната в магнитните полюси и някои случайни магнитни разминавания, налагат по-задълбочен прочит на историята. До миналия век развитието на цивилизацията изглежда не срещаше пречки и препятствия, но в последните години излизат наяве редица противоречия.

Сателитът Орстед (разработен от НАСА в края на 90-те години на миналия век) вече няколко години е в орбита с мисията да направи карта на земното магнитно поле. И на пръв поглед не се забелязва нищо странно и смущаващо. Но в публикувана наскоро статия в сп. Нейчър се цитират данни, предсказващи неизбежна магнитна революция, за това изведнъж спря да се говори. Дори се говори, че НАСА е засекретила данните от изследванията. Сравнението на резултатите на Орстед с тези на сателита Магсид дава възможност да се наблюдават и анализират промените на нашата планета през последните 20 години.

imageСмяната на магнитните полюси ще промени не само климата на Земята

Установено е, че два региона на Земята (южната част на Африка и Северния полюс) са претърпели драматични изменения на местното магнитно поле. Френският геофизик Готие Юло (и другите съавтори на споменатата статия) твърди, че сегашното състояние на Земята много прилича на силно асиметричните компютърни симулации, които описват периодите в бъдеще до т. нар. обръщане на магнитното поле.По време на тези периоди то става все по-слабо и по-слабо, докато накрая из­чезва, за да се появи отново с обратен знак. Темата бе анализарана и от Марко Пицути в статии и поредица от публикации в началото на Милениума.

Заблудата на масите може да продължава вечно и безпроблемно за елитите, но днес, в светлината на новите геоложки, археологически и палеонтоложки открития, сме напълно в състояние да елими­нираме времето 4000 г. пр. Хр. като абсолютна отправна точка на научния и културен напредък. Подменяйки напълно идеята от XIX в. за линейния път на цивилизацията заедно с настоящето и разбулващите заблудата новини, преоткриваме онова, което вече е известно от древните традиции – периодично култу­рите процъфтяват и умират поради внезапни и разрушител­ни промени в околната среда и така биват изяснени много загадки от миналото.

Всички проведени изследвания за технологичното развитие на древните народи са постоянен обект на наблюдение и стро­га цензура. Най-могъщите разузнавателни централи са първите, които имат достъп до резултатите. И това не са журналистически измислици от жълтата преса. Независими изследователи описват сериозната ано­малия в методите на работа на официалната наука и така наречената алтернативна. Стандартното се провежда ирационално, съществува идеологическа предубеденост, като стремежът е да се спасят и укрепят академичните догми, вместо да се напредва в знанията.

В другия случай определени препятствия принуждават най-интересните открития да съществуват по крайно унизителен начин, полулегално. Съвсем очевидно е, че ако официално бъде признато съществуването на технологии от времето на Каменната ера, би означавало да се унищо­жат основите на ортодоксалните теории. Естествено този факт е крайно неудобен и неприемлив за тези, които са се облагодетелствали със слава, власт и пари благодарение на съвременните теории властващи още от XIX век.

В подкрепа на твърдението перуанския Саксайуаман е строеж, за който думата  исполински е единствено възможна. Той е реализиран от огромни мегалити, някои от тях с внушителното тегло от цели 360 тона (в днешно време има много малко специални кранове, които са в състояние да вдигнат такива тежести). Хълмът, където се издига гигантският строеж, е обграден от три реда стени, някои от които на места достигат висо­чина 18 м. Тройна крепостна многоъгълна стена с дължина 540 м опасва град Куско и определя целия комплекс с един характерен профил – зъб на трион. В неговата най-висока част някога се е намирал Храмът на Слънцето.

В днешен Египет все още се строят тръстикови лодки, които можем да видим възпроизведени в най-древните йероглифи. Това означава, че се касае за една хилядолетна традиция в строителството, чийто произход се губи в дебрите на вре­мето. Изглежда египтяните не са били единствените, които са използвали този тип корабостроене през хилядолетията.

imageНефертити е не само образ, но и реален извънземен образ според изследователи

Край бреговете на езерото Титикака (намиращо се между Бо­ливия и Перу) съществува друг народ, който съхранява същия тип традиция – индианците аймара, съществували преди инките. Тази етническа група има общи обичаи с древните египтяни: мумифициране на мъртвите и изкуствена дефор­мация на черепа при стягането му на новородените с тясна превръзка, за да стои изправена главата и по този начин той да се издължи (долихокефален череп).

Египет и Америка намират още сходства в откритието, цитирано от Мъри Хоуп в книгата му Тайната на Сириус. В нея авторът показва изненадващи резултати от анализа на дарени мумии от XVIII-та династия на Египет (Аменхотеп и Тутанкамон), които са били с кръвна група А. Най-широ­ко разпространената кръвна група в Египет е била група 0 – необичайно, но факт. Изненадата е още по-голяма от факта, че кръвна група А обикновено се среща при бялата раса (или кавказката). Същият клиничен резултат е получен от изследването на мумии на инки с произход от висок ранг от Британския музей в Лондон.

imageМумифицирането и балсамирането е било познато по нашите земи преди египетската цивилизация

Загадъчните улики срещу ортодоксалната наука могат да бъдат продължени със стотици. Въпросът опира до друго. Каква е причината всичко това да бъде определяно като еволюционно развитие? Да бъдат обучавани поколения учени, преподаватели, студенти, ученици и деца в неистина. И дали не ставаме свидетели не само на грандиозна подмяна на истинската история на планетата, а на нейното умишлено пренаписване. Елитите винаги ще имат една единствена цел – собственото си благоденствие, а то е облечено в захаросаното усещане за вечен живот. Днес това е илюзия, но утре ще бъде реалност.

НП/IХ 2016




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39917935
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930