Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2016 09:26 - Обединена България
Автор: ramone Категория: Изкуство   
Прочетен: 3130 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

...понеже ме попитаха вчера "за кого ще гласуваме на изборите"...
Е, за тези ще гласуваме...



Гласувай:
8



1. saankii - xa xa xa..яко..
26.10.2016 10:03
:))))
цитирай
2. dobronameren - Е, като са те попитали вчера за кого ще гласуваш
26.10.2016 11:50
това ли е твоят отговор?
Ха-ха-ха, тарикатско. Оставяме настрана политическите различия ляво-дясно. (Впрочем това подсъзнателното е голяма работа - гледам поставил си Радев в ляво, а Цачева вдясно. Защо? Ако са еднакви би трябвало да са един зад друг.)
Да се съсредоточим върху невъзможното. Няма как да гласуваш за двамата - единият е 13 номер, другият - 17. Предлагам ти да излезеш от шумата и не като партизанин, а като обикновен честен човек да заемеш ясна позиция. Ляво или дясно?
цитирай
3. krumbelosvet - Десният с леви ампутации ли е и обратно?
26.10.2016 14:45
Безспорно има МОРАЛНИ И ЗАКОННИ лични и обществени интереси, и Бог не е сбъркал, като е направил Човека симетричен. Забравете третостепенния артист, който говореше за "аморален колективизъм". Като че ли егоизма ВИНАГИ е морален. Е, радваме му се четвърт век.
Мисля си, дали народите които по природа са повече индивидуялисти, не избират за добродетел колективизма и обратно - колективистите по пророда, избират за добродетел индивидуализма. И гледай "идеологически спорове" с третокласни изпълнители.
цитирай
4. milady - я,па ти ..крумчо...
26.10.2016 18:18
тва като нещо подобно судоко ?
що съ прайте на уМници тук..
ами не земете бренекета магнум ...
Мъжове !!
цитирай
5. theeconomist - ramone,ramone.....
26.10.2016 19:10
сбъркал си емблемките. Той генералчо има само звезди и черти, защото никога не е бил член на БКП и БСП, а е завършил мириканска академия.
Виж, булята, не само е била от отбора на БКП, ми е била и партиен секлецар, командир на бригадири / и сега е командир в парлайнмента /.Та сърпа и е забит отдавна с чука там.....

Но това е пророческа графика - да видя като плеснат и се прегърнат, какви дръвца ще гризат блоговите дървени философи.
цитирай
6. ramone - dobronameren
26.10.2016 19:31
Не търси подсъзнателното - нема го - идеята е взета от една карикатура на Сталин и Хитлер - там младоженеца е отляво, а булката отдясно. Толкова по стилистиката.
А сега за отношението ми към лявото и дясното. Ми нали четеш из блоговете - е, го написал съм го у предния постинг - цитирам - "Левите обвиняват Дилън, че е предател и дезертьор (защото не иска да разсъждава с категориите на тълпата и не иска да бъде набутан в калъп). Точно както десните доскоро са го считали за подстрекател."
От тва по-ясно как да ти го обясня, че да го разбереш?
Написал съм цел постинг преди време кога съм гласувал за последно и за кой. Оттогава и занапред нито съм влизал в избирателна секция, нито смятам да влизам. За кой ще гласуваТе си е лично ваша работа. Както и надлежната агитация по въпроса.
Казвал съм барем сто пъти тука, къде живея и как си изкарвам парите. Ни Путин ми праща траншове, ни Сорос. Ако некой от двамата рече да ме оферира - приемам веднага. Ма засега - курец.
Обаче, понеже и без това много настояваш, ще призова за кого да гласуваТе (щото аз няма, както казах вече). Ето:
Драги сънародници, гласувайте за кандидата за президент ПЛАМЕН ПАСКОВ!
Не го знам кой е, но преди време имаше един защитник в Левски със същото име (дойде по време на втория престой на Шпайдела заедно с Боримиров), а аз както е добре известно, съм бесен левскар. Надявам се да е той.
Аре сега си ти - давай, разбий ме - разкрий коварния ми план, как призовавайки да се гласува за Пламен Пасков, всъщност агитирам за Трайчо Трайков.


цитирай
7. ramone - здрасти икономисте,
26.10.2016 19:41
theeconomist написа:
сбъркал си емблемките. Той генералчо има само звезди и черти, защото никога не е бил член на БКП и БСП, а е завършил мириканска академия.
Виж, булята, не само е била от отбора на БКП, ми е била и партиен секлецар, командир на бригадири / и сега е командир в парлайнмента /.Та сърпа и е забит отдавна с чука там.....

Но това е пророческа графика - да видя като плеснат и се прегърнат, какви дръвца ще гризат блоговите дървени философи.

Бе, била е, ма ей на - човека казва, че се е поправила, а днес е преминала в отбора на нормалните.
И аз не знам вече кой е нормален и кой ненормален...


цитирай
8. ramone - krumbelosvet
28.10.2016 10:11
извинявай, че зает с патакламата, в която се вкарах, не обърнах внимание на коментара ти, който е смислен и е по темата.
Мойто мнение е ясно - сичко що пиша тука е точно в тая връзка - за мен основните конфликти са: човек - система, млади-стари, личност-тълпа. Опитвам се да обясня, че политиката нито може да подобри живота на отделния човек, нито да го преебе.
С една дума - аз съм краен индивидуалист.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ramone
Категория: Изкуство
Прочетен: 438139
Постинги: 92
Коментари: 870
Гласове: 772
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031